top of page

MALMÖ FLYTTJÄNST AB

Flyttfirma Lund

Flyttfirma Lund, vår lastbil vid större flytt

Att flytta kan vara tidskrävande och stressigt, men inte om du anlitar oss för att få hjälp med din flytt i Lund. Det är trots allt ingen idé att flytta till en ny plats om din nyvunna fritid ska spenderas på mödosamma uppgifter som lastning och lossning. Lyckligtvis kan både privatpersoner och företag få hjälp av oss med flytt av bohag i Lund.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig när du ska flytta. Oavsett om du behöver hjälp med att lasta och lossa skåpbilen eller om du föredrar en hjälpande hand med att packa så står vi alltid vid din sida genom hela processen.

Svar inom 24 timmar

Få en prisuppskattning snabbt!

Vi känner våra kunder i Lund väl, därför vet vi att det ska gå snabbt och samtidigt vara lätt att boka sin flyttfirma. Om du är ute efter att anlita en grymt bra flyttfirma i Lund, tveka då inte, fyll i offertformuläret på 3 minuter och få en prisuppskattning snabbt!

Mejla oss
info@flyttjanst.com

Ring oss
040-30 00 89

Försäkrad och ID06 certifierad flytthjälp i Lund

Vi tar ansvar och säkerställer en problemfri flytthjälp Lund genom att vara försäkrade av IF Försäkringar, en av Sveriges ledande försäkringsgivare. Denna försäkring skyddar både oss och våra kunder mot oväntade händelser eller skador som kan uppstå under en flytthjälp i Lund.

Utöver det har vi även en ID06-certifiering. ID06 är ett indentifikationssystem som används inom bygg- och anläggningsbranschen i Sverige för att förbättra arbetsmiljö och säkerhet. Denna certifiering innebär att våra anställda har genomgått relevanta kontroller, så du kan vara trygg i vetskapen om att du har att göra med ansvarsfulla och kvalificerade proffs när du anlitar vår flyttfirma i Lund.

Detta engagemang för omfattande försäkringsskydd och certifieringar visar vår strävan att ge dig en så högkvalitativ, pålitlig och säker flytthjälp Lund kan erbjuda. Vi förstår att du litar på oss med dina mest värdefulla tillhörigheter, och vi tar den tilliten på största allvar. Med oss, kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen.

Tveka inte att kontakta oss, du kommer alltid i första hand för oss!

Flyttfirma i Lund som erbjuder helhetslösningar

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster som kan komplettera din flyttprocess för att göra den så sömlös som möjligt.

Flyttjänster

Oavsett om du flyttar inom Lund, till en annan del av Sverige eller internationellt, erbjuder vi professionella och tillförlitliga flyttjänster. Vi har erfarna flyttmedarbetare som kan hantera alla typer av bohag, inklusive ömtåliga och värdefulla föremål.

Packning och uppackning

Om du inte har tid eller energi att packa och packa upp dina saker, kan vår flyttfirma i Lund erbjuda den här tjänsten. Vi kommer att se till att alla dina ägodelar packas säkert och organiseras på ett effektivt sätt för flytten.

Förvaring

Om du behöver temporär förvaring för dina tillhörigheter, kan vi erbjuda säkra och övervakade förvaringsutrymmen. Detta kan vara särskilt användbart om det finns en tidsfördröjning mellan när du flyttar ut ur ditt gamla hem och in i ditt nya.

Flyttstädning

Efter att alla dina saker har flyttats, kan vi städa ditt gamla hem. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för den ytterligare stressen att rengöra ditt gamla bostadsutrymme.

Montering och demontering av möbler

Om du har stora möbler som behöver demonteras före flytten och sedan monteras igen i ditt nya hem, kan vi hjälpa till med det. Vi har personal som är skickliga på att montera och demontera möbler av alla slag samt hantera tunga lyft.

Med oss, som mål att vara den bästa flyttfirma Lund har att erbjuda, kan du vara säker på att alla dina flyttbehov kommer att tas om hand på ett professionellt och effektivt sätt.

CHECKLISTA

Ett tips - Ladda ner vår checklista

5 tips inför din flytt i Lund

Flytta till ett nytt hem bär med sig både spänning och utmaningar. Här är fyra vanliga fallgropar och hur vår flyttfirma i Lund kan hjälpa till när du ska flytta:

Glömma din verktygslåda

Inget är mer frustrerande än att sakna verktyg när det är dags att montera möbler. Vi tar med allt nödvändigt för möbelmontering.

Att inte märka lådor

Att inte veta vad som finns i lådorna kan skapa kaos. Vi ansvarar för märkning och organisering.

Packa in saker som egentligen behövs

Ibland packas nödvändiga saker för tidigt. Med vår erfarenhet kan vi ge tips om effektiv packning.

Att inte känna till din inventarieförteckning

Vi hjälper dig också med inventarieförteckningarna, så du har koll på lådornas innehåll.

Flytta för mycket på en gång

Att försöka göra för mycket på en gång när du ska flytta kan leda till misstag. Låt oss sköta flytten, så du kan fokusera på andra aspekter.

Det är i Lund vi hjälper dig med flytten

Med en strävan om att bli den bästa flyttfirma Lund kan erbjuda

Är du i behov av flytthjälp i Lund med pålitlig service?

Välj oss som din partner för en säker, professionell och effektiv flytt. Vi säkerställer att du får noggrann förberedelse och lämplig paketering för att skydda dina tillhörigheter. Vårt team kan även erbjuda råd om försäkring för ytterligare sinnesro.

Vi är stolta över att erbjuda allt från enkel bärhjälp till hela flytten från A till B, till konkurrenskraftiga priser (RUT-avdraget gäller).

Kontakta oss redan idag för att boka den bästa flytthjälp Lund har att erbjuda. Vårt team vill gärna svara på dina frågor.

 

Ring oss på 040-30 00 89 eller fyll i vårt formulär.

Om Lund

Lund, belägen i Skåne, Sverige, är en historisk stad med över 110 000 invånare. Grundad cirka år 990 e.Kr., är den en av Sveriges äldsta städer, fylld med både historiska och moderna attraktioner.

Som ett ledande utbildningscentrum i Skandinavien har Lund en livlig studentpopulation på cirka 35 000. Dessutom är staden hem till företagsjättar som Ericsson och Logitech, vilket stärker dess ställning inom IT-industrin.

Omringad av skogar och kullar, är Lund en favorit bland friluftsälskare. Staden bjuder på flera kulturevenemang, däribland Lundakarnivalen, och dess museer erbjuder insikter i regionens rika historia.

Med sin ungdomliga energi, starka akademiska och industriella närvaro samt rika kulturliv, är Lund en dynamisk stad att bo, studera och arbeta i.

om-lund.jpg

Vanliga frågor och svar:

Hur väljer jag rätt flyttfirma?

Det är viktigt att välja en flyttfirma som är erfaren, pålitlig och erbjuder en rimlig prisstruktur. Malmö Flyttjänst har års erfarenhet, erbjuder konkurrenskraftiga priser och är kända för vår höga service och professionalism. Du kan läsa omdömen och rekommendationer från tidigare kunder för att få en bättre förståelse för vår flyttfirma och våra tjänster.

Hur långt innan ska man boka flyttfirma?

Vi rekommenderar att du bokar din flyttfirma i Lund så snart som möjligt, helst minst en månad i förväg. Detta ger oss tillräckligt med tid att planera och organisera din flytt effektivt. Men vi gör vårt bästa för att tillgodose även kortvariga bokningar.

Kan man få skattereduktion för flytt av bohag?

Ja, i Sverige kan du utnyttja det så kallade RUT-avdraget för flyttjänster. Detta innebär att du kan få upp till 50% skattereduktion på arbetskostnaden för flytten. Vi på Malmö Flyttjänst hjälper dig med alla nödvändiga dokument och information för att du ska kunna utnyttja detta avdrag.

flyttjanst-bg.jpg
reco

Tunga & säkra lyft

Ansvarsförsäkring & avbokningsskydd

En flytt kan genomföras på egen hand, av dig som privatperson. Detta medför dock många risker. Den största risken är dock att du skadar dig, när du inte bär tunga föremål på ett ergonomiskt sätt. Med hjälp av bland annat bärselar, ergonomiska tekniker kan vi bland annat flytta pianon, möbler och vitvaror utan problem, på ett säkert sätt.
 

Vi genomför grundliga riskbedömningar och administrerar flytten erfaret in i minsta detalj. Ingen flytt är för stor eller för liten för oss. Vi anpassar såklart flytten efter dina specifika önskemål.

Vad gäller ömtåliga föremål, som ett piano eller en dyrbar tavla, strävar vi efter att skapa en känsla av fullständig trygghet. Vi är därför ansvarsförsäkrade, vilket innebär att om något
 
oväntat skulle inträffa, tar vi omedelbart på oss ansvaret och löser situationen. Vi följer bohag 2010 normer.
När du väljer oss som din flyttfirma ingår också ett avbokningsskydd i priset, något som du inte behöver betala extra för. Detta skydd ger dig möjligheten att när som helst ändra eller avboka vilken av våra tjänster som helst, förutsatt att du meddelar oss 48 timmar i förväg.

Ingen hiss? Inga problem

Nuförtiden är det lag på att alla byggnader som är högre än 3 våningar ska ha en hiss installerad, men i hus byggda före lagen trädde i kraft finns det inte alltid.


Vi är experter på smidiga och effektiva flyttningar, även när hiss inte är tillgänglig. Vårt team av erfarna flyttare är utbildade i både effektiva och ergonomiska lyfttekniker. De använder också specialutrustning för att säkert hantera tunga möbler och föremål. Att lyfta i trappuppgångar kan också leda till att risken för att föremålen skadas ökar. För att skydda dina tillhörigheter och fastigheten tar vi alltid med oss skyddsutrustning och täckmaterial.

Ditt förstahandsval av flyttfirma i Lund

Många flyttfirmor finns i branschen, så varför välja Malmö Flyttjänst? Det finns många anledningar. Bland annat finns det många oseriösa aktörer på marknaden, utan vare sig yrkestrafiktillstånd eller försäkringar, som både gynnar den svarta arbetsmarknaden och kan göra att du hamnar i trubbel. Skulle något gå sönder under flytten är ersättning inte säkert.
 

Med oss kan du dock känna dig trygg. Tack vare många år i branschen, kapacitet i form av fordon och utrustning samt en passion för god kundservice, kan du känna dig trygg i att välja oss. Professionalitet och konkurrenskraftiga priser är våra ledord. Har du frågor om våra tjänster? Vi finns på plats, mail och telefon. Vi ser fram emot ett samarbete!
 

Läs gärna våra omdömen på Reco & Trustpilot.

bottom of page