top of page

FLYTTJÄNSTER

Långdistansflytt

Malmö - Göteborg - Stockholm

Vi erbjuder långdistansflytt över hela Sverige.

flyttfirma som erbjuder långdistansflytt

Ska du flytta till ny stad?

Med tiden blir vi människor allt rörligare och till skillnad från bara för några årtionden sedan är idag flytt mellan olika städer - eller till och med länder - väldigt vanligt. Egentligen är en långdistansflytt inte annorlunda mot en flytt till grannkommunen inom hela Skåne. Saker som packning, adressändring, flyttstädning o.d. sker på precis samma vis, det är bara transportsträckan som ökar.

Sverige är ett avlångt land och avståndet mellan de tre största städerna, Stockholm, Göteborg och Malmö är stort. Du som ska flytta från Malmö till exempelvis Göteborg eller Stockholm behöver därför hjälp av en seriös flyttfirma som inte ser längre avstånd som ett hinder för en smidig flytt.

348356940_254548193900408_8674392724595118996_n.jpg

Med vår flyttfirma blir flytten lekande lätt

En bohagsflytt är så mycket mer än att bara transportera ett bohag från en punkt till en annan. När man packar ner sina saker inför en flytt är det oundvikligt att man samtidigt måste sortera och organisera bland det man har: 

  • Vad ska följa med?

  • Vad ska säljas?

  • Vad ska slängas?

  • Vad ska ges bort?

  • Vilka saker ska till vilken plats och vilka ska eventuellt gå till magasinering?

Alla dessa ställningstaganden är mer än nog för de flesta att hantera och ju fler saker man har i sin ägo, desto mer invecklat blir det.

Alla dessa ställningstaganden är mer än nog för de flesta att hantera och ju fler saker man har i sin ägo, desto mer invecklat blir det.

Precis som vid kortare flyttar kan vi skräddarsy din långdistansflytt till t.ex. Göteborg eller Stockholm. Du väljer vilka tjänster som ska ingå vid din flytt och förutom bärhjälp och transport kan vi erbjuda hjälp med såväl packning som flyttstädning och magasinering. Ta del av våra praktiska checklistor och diverse tips här på hemsidan - de är helt gratis och baserade på såväl kunskap som år av erfarenhet. 

Vi på Malmö Flyttjänst finns här för att göra din långdistansflytt så smidig och behaglig som möjligt, så att du kan lägga mer fokus på de bitar som bara du kan sköta.

Välj Malmö Flyttjänst som din flyttfirma Malmö - Stockholm

Att överlåta alla ens ägodelar i händerna på personer man inte känner kan kännas lite otryggt, därför bör du alltid välja en etablerad och seriös flyttfirma. Malmö Flyttjänst har stadigt byggts upp över årens lopp, men redan från start var just trygghetsaspekten central i vår företagsvision. 

Vi packar, lyfter, staplar och förankrar ditt bohag efter konstens alla regler och väljer såväl beprövade metoder som högkvalitativa material och hjälpmedel i alla steg genom flyttprocessen. Du kan läsa mer om våra professionella packtips här, men om du önskar så kan vi vara behjälpliga även med saker som just packning, flyttstädning och andra flyttrelaterade tjänster.

Du ska givetvis inte bara behöva ta vårt ord på hur viktig trygghetsaspekten är för oss, läs gärna om vår verksamhet på reco.se. De senaste fem åren i rad har vi fått deras aktningsvärda emblem som rekommenderad flyttfirma. Vidare innehar Malmö Flyttjänst även en omfattande ansvarsförsäkring genom försäkringsbolaget If som gör oss till en flyttfirma du kan lita på för din bohagsflytt. Säkra flyttar till hela Sverige.

Långdistansflytt prisexempel

När det gäller kostnaderna för våra tjänster så är de givetvis avdragsgilla med RUT. Nedan visas ett prisexempel för transport av flyttlass på upp till 22 kubik:

  • Malmö - Göteborg: 8500 kr inkl. MOMS efter RUT-avdrag

  • Malmö - Stockholm: 13 500 kr inkl. MOMS efter RUT-avdrag

Givetvis erbjuder vi flytthjälp även till andra städer i Sverige. Vad som också bör tilläggas är att med Malmö Flyttjänst får du aldrig några obehagliga överraskningar vad gäller slutpriset. Det vi kommer överens om i det initiala skedet är priset du betalar. Vill du ha en exakt offert på vad just din långdistansflytt skulle kosta så är du välkommen att kontakta oss - vi återkommer inom kort med en offert.

291303492_1712072609153948_9033716439577078715_n.jpg
flyttjanst-bg.jpg
reco
bottom of page