top of page

FLYTTJÄNSTER

Företagsflytt & kontorsflytt Malmö

Vi erbjuder företagsflytt/kontorsflytt I Malmö, Lund & övriga Skåne

Våra priser för företagsflyttpaket

För att göra din flytt till de nya lokalerna så bekväm och trygg som möjligt, och för att garantera dig det mest fördelaktiga priset, erbjuder vi en rad olika paketpriser för dig att välja mellan. Vårt mål är att du ska kunna hitta ett paket som perfekt passar just dina behov och förutsättningar på ett enkelt och smidigt sätt. Vi värderar flexibilitet högt och ger därför möjlighet att skräddarsy och utöka flyttpaketen efter dina specifika önskemål och krav.

Våra standardpaket innehåller ett definierat antal personal som ansvarar för att genomföra flytten, samt ett bestämt antal timmar för att slutföra arbetet. Vi ser till att transporten sköts på ett effektivt och säkert sätt, vilket också ingår i paketpriset. För att ge ytterligare trygghet inkluderar vi också ett avbokningsskydd i varje paket, vilket ger dig flexibilitet att avboka eller ändra i din bokning om dina planer skulle ändras.

 

Utöver det, har vi alternativ att utöka flyttpaketen ytterligare. Dessa tillägg kan innehålla allt från extra personal och längre tid för flyttprocessen, till specialiserade tjänster som packning, montering och demontering av möbler. Genom att ge dig möjlighet att anpassa din flyttservice, strävar vi efter att tillhandahålla en lösning som är så smidig och problemfri som möjligt för dig.

Våra priser är från 520kr/h ex moms per mantimme. Vi erbjuder demontering samt montering utav båda möbler och saker väggar, hyllor tv etc. 

Vi utför även kostnadsfritt besök till alla företagskunder för att kunna ge bästa möjliga fast pris för bästa service.

Svar inom 24 timmar

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka in en flytt för företag eller kontor kontakta oss gärna via telefon eller kontaktformulär. Vi återkommer inom det snaraste med svar på din/dina frågor eller bekräftar din bokning av en flytt, vi har öppet varje vardag. Annars kan du alltid fylla i vårt bokningsformulär när du har bestämt dig för vilken dag och tid du vill få flytten genomförd.

Mejla oss
info@flyttjanst.com

Ring oss
040-30 00 89

4000 kr

Lilla paketet

exkl . moms 

Bilkostnad +600kr -2 mils radie, därefter 50kr/milen

Med lilla flyttpaketet ingår 2 man á 4 timmar med lastbil upp till 22m³. Maxlast 1000 kg.

Övertid: +50% Lördagar och +100% Söndagar. 

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +1040 kr/h

8000 kr

Stora paketet

exkl . moms 

Bilkostnad +1200kr -2 mils radie, därefter 50kr/milen

Med stora flyttpaketet ingår 4 man á 4 timmar med 2 lastbilar upp till 44m³ (22m³ / bil) . Maxlast totalt 2000 kg.

Övertid: +50% Lördagar och +100% Söndagar. 

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +2080 kr/h

6000 kr

Mellan paketet

exkl . moms 

Bilkostnad +600kr -2 mils radie, därefter 50kr/milen

Med mellan flyttpaketet ingår 3 man á 4 timmar med lastbil upp till 22m³. Maxlast 1000 kg.

Övertid: +50% Lördagar och +100% Söndagar. 

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +1560 kr/h

Vi hjälper dig med kontorsflytten i Malmö med omnejd

Planerar du en flytt i Malmö eller i Skåne med omnejd? Vi erbjuder professionell hjälp med din företagsflytt eller kontorsflytt. Med många års erfarenhet inom flyttbranschen kan vi garantera en smidig och effektiv flyttprocess. Vårt team av dedikerade medarbetare står redo att hjälpa dig från början till slut.

Vi är stolta över att vara den flyttfirman i Malmö som både privatpersoner och företag litar på när de ska flytta. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar alla typer av flyttbehov.

405470344_1279748109384029_1638566926606054156_n.jpg

CHECKLISTA

Ett tips - Ladda ner vår checklista

Flytt_549666_large.jpg

Anlita oss som din flyttfirma i Malmö

Att anlita oss som din flyttfirma i Malmö betyder att din företagsflytt eller kontorsflytt är i trygga händer. Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med deras flytt. Vi vet att varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.

Som en erfaren flyttfirma i Malmö vet vi att det krävs mer än bara starka armar för att flytta ett kontor. Det krävs även planering, organisering och noggrannhet. Därför erbjuder vi en komplett flyttjänst som inkluderar allt från packning till transport och montering. Vi tar hand om de tunga lyften så att du kan fokusera på ditt företag.

Det här ingår i vår flytthjälp

På Malmö Flyttjänst erbjuder vi en komplett flyttservice som omfattar emballering, packning, bortforsling och montering. Detta för att du som kund ska slippa oroa dig över de ofta tidskrävande och stressande delarna av en kontorsflytt.

Emballering och packning: Vi vet att korrekt emballering och packning är avgörande för att dina saker ska transporteras säkert. Vårt team är erfarna och tränade i att packa allt från kontorsmaterial till elektronik och konstverk, vilket säkerställer att dina ägodelar anländer i samma skick som de lämnade ditt gamla kontor.

Bortforsling: Om det finns saker på ditt gamla kontor som du inte längre behöver, står vi gärna till tjänst med bortforsling. Vi tar hand om att ta bort och korrekt avyttra alla onödiga föremål, vilket frigör mer tid för dig att fokusera på din verksamhet.

Montering: När dina saker anländer till ditt nya kontor, kommer vi också att hjälpa till med monteringen. Oavsett om det handlar om att sätta upp hyllor, montera kontorsmöbler eller installera teknisk utrustning, så har vårt team kompetensen att hantera det.

Extra hjälp: Vi strävar efter att möta alla dina flyttbehov, därför erbjuder vi även extra tjänster. Vi kan hjälpa till med allt från att tunga lyft av objekt som gips och vitvaror, till att assistera på tak eller liknande. Vi har egna hjälmar, varselvästar och skyddsskor, vilket innebär att vi är redo och vill hjälpa till oavsett arbetsuppgiften.

Med Malmö Flyttjänst får du en omfattande och professionell flytthjälp anpassad efter dina specifika behov. Kontakta oss idag för att diskutera din kommande flytt.

Tveka inte att kontakta oss, du kommer alltid i första hand för oss!

Flyttfirma Malmö med över 20 års erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet som flyttfirma i Malmö, har vi den kunskap och de färdigheter som krävs för att hantera alla typer av flytthjälp. Vår långa erfarenhet inom branschen gör att vi kan hantera allt från mindre kontorsflytt till större företagsflytt med flera hundra anställda.

 

Som din flyttfirma i Malmö kan vi garantera att dina ägodelar kommer att hanteras med största omsorg. Vi vet att det krävs mer än vid en vanlig bohagsflytt så vi förstår att din kontorsutrustning är viktig för ditt företags verksamhet. Vi gör allt vi kan för att skydda den under flytten.

Vi innehar ID06

På Malmö Flyttjänst är vi stolta över att alla våra medarbetare har ID06-certifiering. Detta är en säkerhetscertifiering som krävs inom bygg- och anläggningsindustrin och på byggarbetsplatser, vilket ger oss möjlighet att verka på dessa platser utan extra krångel för er.

Vad innebär detta för dig som kund? Med en ID06-certifierad personal kan vi utföra flytthjälp in eller ut från nybyggnationer och ombyggnationer. Detta ger dig som kund ytterligare trygghet och flexibilitet vid en flytt, speciellt om era nya lokaler är inom en bygg- eller anläggningszon.

Det är bara en av många anledningar till varför vi är det självklara valet när du ska genomföra en företagsflytt i Malmö med omnejd.

Svar inom 24 timmar

Försäkring ingår för både privatpersoner och företag

På Malmö Flyttjänst är vi stolta över att vara en flyttfirma som är totalförsäkrade hos If Försäkringar. Det innebär att alla dina tillhörigheter är försäkrade från det ögonblick vi börjar flytta dem till det ögonblick de är säkert installerade på ditt nya kontor.

Vi förstår att dina företagstillhörigheter är värdefulla och vi behandlar dem därför med största omsorg. Men i den osannolika händelsen att något skulle hända, kan du vara trygg i vetskapen om att vår totalförsäkring täcker eventuella skador eller förluster. Det är ytterligare ett sätt som vi arbetar för att ge dig en smidig och stressfri flytthjälp.

 

Vi uppskattar ditt förtroende för oss och vi är här för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram säkert till ditt nya kontor. Om du har några frågor om vår försäkring eller något annat aspekt av våra flyttjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du letar efter en pålitlig, erfaren och bra flyttfirma i Malmö, behöver du inte leta längre. Hos Malmö Flyttjänst har vi både kunskapen och lång erfarenhet för att göra din företagsflytt eller kontorsflytt så smidig som möjligt. Oavsett om du flyttar till nya lokaler inom Malmö eller till en annan stad, kan vi erbjuda dig den flytthjälp du behöver och vill ha.

Med Malmö Flyttjänst får du inte bara hjälp med själva flytten, utan vi erbjuder även magasinering om du behöver förvara några av dina saker under en period. Med oss vid din sida kan du vara säker på att din flytt i Malmö kommer att bli en framgång.

Kontakta oss gärna för mer information om våra flyttjänster och hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta. Vi erbjuder en kostnadsfri offert för att du enkelt ska kunna få en uppfattning om vad din flytt kommer att kosta. Du kan nå oss via e-post eller telefon.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Kostnaden för att anlita en flyttfirma varierar beroende på omfattningen av flytten. Vi på Malmö Flyttjänst erbjuder kostnadsfria offerter så att du kan få en uppfattning om vad din specifika flytt kan komma att kosta.

Hur långt innan ska man boka flyttfirma?

Vi rekommenderar att du bokar din flyttfirma minst en månad i förväg. Detta ger oss tid att planera och koordinera din flytt effektivt och att säkerställa att vi kan möta alla dina specifika behov. Dessutom ger det dig gott om tid att sortera igenom och packa dina saker på ett organiserat sätt, vilket kan göra själva flyttdagen mindre stressande.

Vad ska man tänka på när man anlitar en flyttfirma?

När du ska anlita en flyttfirma är det viktigt att försäkra dig om att firman är seriös och pålitlig. Kolla upp deras recensioner och referenser, och se till att de erbjuder den service du behöver. Med Malmö Flyttjänst kan du vara säker på att du får en trygg och smidig flytt.

Vad behöver jag förbereda inför flytthjälp?

Innan flytthjälpen kommer bör du förbereda genom att inventera alla dina saker, se till att viktiga dokument och värdesaker är säkert förpackade, och att du har städat och rensat ut de områden som ska flyttas.

Hur lång tid tar det för en flyttfirma?

Flyttiden varierar baserat på flera faktorer, som mängden objekt att flytta, avståndet, och tillgängligheten till hiss. En mindre flytt i Malmö kan ta mellan 4-8 timmar, medan en större kan ta flera dagar. För en mer exakt uppskattning, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en offert utan kostnad.

Vad händer om något skadas under flytten?

Om olyckan skulle vara framme och något skadas under flytten, är vi hos Malmö Flyttjänst försäkrade. Vi har en totalförsäkring hos If Försäkringar, vilket innebär att dina saker är skyddade under hela processen. Det är dock viktigt att du som kund rapporterar eventuella skador snarast möjligt till oss, så att vi kan hantera situationen på bästa möjliga sätt.

Tveka inte att kontakta oss, du kommer alltid i första hand för oss!

flyttjanst-bg.jpg

Yrkestrafiktillstånd - vad innebär det?

Som i de flesta branscher finns det många oseriösa aktörer på marknaden. Vi på Malmö Flyttjänst vill varna för de flyttfirmor som jobbar svart och de utan yrkestrafiktillstånd, för att skydda dig som konsument. För transport av gods krävs ett yrkestrafiktillstånd. Detta krävs också för att överhuvudtaget få marknadsföra sig som en flyttfirma samt utföra uppdrag.
 

Saknas nödvändiga tillstånd, som exempelvis yrkestrafiktillstånd, och dina ägodelar råkar ut för en olycka, kan du bli utan ersättning. Det är dessutom straffbart att medvetet anlita en firma som saknar yrkestrafiktillstånd då det anses vara svartjobb. Men med oss på Malmö Flyttjänst kan du känna dig säker. Vi är ansvarsförsäkrade, innehar ID06-certifiering och givetvis ett yrkestrafiktillstånd.

Ingen hiss? Inga problem för oss

Vi är specialiserade på smidiga och effektiva flyttningar, även när det inte finns någon hiss att använda. Våra erfarna flyttare är tränade i effektiva, såväl som ergonomiska lyfttekniker och använder specialutrustning för att hantera tunga möbler och föremål på ett säkert sätt.
 

För att undvika skador på dina tillhörigheter och fastigheten tar vi alltid med oss skyddsutrustning och täckmaterial. Vi utför även noggranna riskbedömningar för att hantera eventuella komplikationer som kan uppstå under en flytt utan hiss. Att utföra ett sådant arbete själv, utan erfarenhet, kan leda till katastrofala konsekvenser. Att få ett 400 kg tungt piano i huvudet lämnar onekligen sina spår.

Avbokningsskydd

Vi erbjuder dig också en extra trygghet med vårt avbokningsskydd. Genom att meddela oss senast 48 timmar innan tjänsten kan du avboka eller omboka den utan några extra kostnader. Detta ger dig flexibilitet och försäkrar att du kan anpassa dina planer utan att behöva oroa dig för eventuella ekonomiska påföljder.
 

Vi förstår att scheman kan ändras och att oväntade händelser kan uppstå, så vårt avbokningsskydd är utformat för att göra din upplevelse så problemfri som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Företagsflytt - din flyttfirma i Malmö, Lund & Trelleborg

Vi är ditt trygga val av flyttfirma - oavsett vart eran verksamhet finns i Skåne. Ni kanske ska flytta till ett nytt kontor i Malmö, byta lokal i Lund, flytta butik i Trelleborg eller är i behov av en flyttfirma i Vellinge. Oavsett på vilken plats er verksamhet befinner sig på, kan vi stå till tjänst. Vi anpassar självklart våra tjänster efter era behov. Ingen flytt är för stor eller för liten för oss.


Vi har alla nödvändiga tillstånd och försäkringar, som krävs för ett tryggt samarbete. Boka ett kostnadsfritt besök, så kommer vi till ert företag och lägger upp en plan!

bottom of page