google3fc1d4407b3b5cfe.html
top of page

MALMÖ FLYTTJÄNST AB

Flyttfirma Vellinge

malmo-flyttjanst-lastbilar_2-1.jpg

Varmt välkommen till Malmö flyttjänst - din flyttfirma i Vellinge! Vare sig du ska flytta till eller från Vellinge står vi till tjänst, ingen flytt är för stor eller för liten för oss. Vi är stolta över att kunna erbjuda en flexibilitet som gör att vi kan skräddarsy våra tjänster efter just dina önskemål.


Vi är mycket rädda om dina ägodelar. Med hjälp av våra stora och säkra fordon kan vi ta hand om allt, från ömtåliga glas till vitvaror. Vi kan dessutom hjälpa till att packa ned och packa upp, med stor försiktighet givetvis. Som extra trygghet ingår också en ansvarsförsäkring i priset. Skulle något mot förmodan hända dina ägodelar tar vi vårt fulla ansvar och löser situationen.

Svar inom 24 timmar

Vi svarar snabbt!

Fyll i vårt offertformulär, som bara tar ca 3 minuter så svarar vi inom 24 timmar (Helgfri vardag). Att få en prisuppskattning av oss är givetvis kostnadsfritt. Med oss på Malmö flyttjänst kan du lita på att dina saker är i trygga händer.

Mejla oss
info@flyttjanst.com

Ring oss
040-30 00 89

Din flyttfirma i Vellinge - omfattande erfarenhet

Många års erfarenhet inom flyttbranschen har hjälpt oss att etablera oss som det självklara valet för alla som letar efter en professionell flyttfirma i Vellinge. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom flytt, alltid högkvalitativt. Detta kan bekräftas av de många nöjda kunder vi har haft genom åren.
 

Vi tillhandahåller även magasinering för dina tillhörigheter, om så skulle vara nödvändigt. Allting kanske inte ska transporteras till din nya bostad, kanske vill du ta en paus från flyttstressen. Så fort du vill flytta de föremål vi har magasinerat, är det bara att höra av sig igen.
 

Om du letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma i Vellinge, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder ett kostnadsfritt offertförslag, som blir skräddarsytt efter just din flytt. Det går också bra att boka ett hembesök, där vi tillsammans lägger upp en plan för den kommande flytten.

För en trygg flytt - Tveka inte att kontakta oss!

Fast pris och trygg flytt i Vellinge

Det är möjligt att genomföra en flytt själv, men då ska man vara medveten om de komplikationer som kan uppstå i samband med flytten. För det första kan det bli stressfullt och tidskrävande att ta hand om allting själv. Ibland kanske man har 8-10 vänner som hjälper till och då får man ju räkna med att de behöver din hjälp när de ska flytta samt att det lätt kan bli skador på era möbler som är svårt att få ersättning för. Flytten kan också innefatta några tunga lyft, där den oerfarne riskerar att skada sig.
 

Allt detta behöver du inte oroa dig för en sekund när du samarbetar med oss. Med vår omfattande erfarenhet, kunskap och kapacitet blir din flytt en enkel sådan. Vi erbjuder också fast pris på alla våra tjänster. Detta innebär fullständig öppenhet, vilket underlättar budgetering och minskar risken för missförstånd.

Fördelarna med att ta hjälp av en flyttfirma

I stället för att ta hand om flytten själv anlitar du med många fördelar en flyttfirma. Att välja just oss på Malmö flyttjänst har ännu fler fördelar. Här kommer en liten sammanfattning.


Erfarenhet & kunskap: Med vår omfattande erfarenhet som vi har samlat från många olika typer av flyttar vet vi hur vi bäst hanterar dina ägodelar. Vi säkerställer att de når sitt mål säkert och intakt, oavsett vad det handlar om för typ av föremål.


Säkerhet: Våra flyttexperter är väl medvetna om de risker som uppstår vid hantering av tunga möbler och lådor. Vi är skickliga på att minimera risken för personskador och skador på dina ägodelar.


Undviker stress: Flytten kan vara en utmanande och stressande upplevelse, särskilt om du står inför uppgiften att göra allt själv. Med Malmö Flyttjänst hjälp kan du känna dig lugnare och mer avslappnad under hela flyttprocessen.


Omfattande tidsbesparing: Med Malmö Flyttjänst sparar du värdefull tid genom att låta oss ta hand om alla moment i flyttprocessen, från packning och lastning till transport och uppackning.


Komplett service: Malmö Flyttjänst erbjuder heltäckande flyttjänster som innefattar allt du behöver för din flytt, inklusive packning, transport, uppackning och till och med städning av din tidigare bostad. Vi kan också ordna med magasinering.


Trygghet: Vi erbjuder fullständig trygghet i form av att vi har personal som är fullt försäkrade och får utföra jobb enligt Sveriges regler, har ett förmånligt avbokningsskydd och är ansvarsförsäkrande. Vi betalar Sociala avgifter, skatter, arbetsgivaravgifter och uppfyller alla krav från myndigheter som ställs på oss som Flyttfirma. Vi klarar de krav som ställs vid offentliga upphandlingar. Vi har också ekonomiska förutsättningar för att bedriva vår verksamhet på ett korrekt, seriös, effektivt och ärligt sätt.

CHECKLISTA

Ett tips - Ladda ner vår checklista

Några tips inför din flytt i Vellinge

Det är spännande att flytta! De flesta av oss mår bra av ett miljöombyte, fullt med nya möjligheter och intryck. Nedan följer några vanliga misstag många gör i samband med flytten.

Glömma verktygen

Det är mycket kostsamt att inte ha rätt verktyg när det är dags att montera möbler. Informera oss innan om du behöver hjälp med denna tjänst så ser vi till att ta med alla nödvändiga verktyg för en smidig möbelmontering. Annars måste vi kanske åka iväg till lagret för att hämta detta. Vi hjälper er självklart enligt önskemål om behov finns.

Inte märka lådorna

Att inte veta vad som finns i lådorna kan skapa oordning. Märk lådorna på båda kortsidorna för att vi lättare ska kunna placera ut ert gods enligt önskemål

Packa saker som behövs

Har du inte beställt packning ska ni göra detta i förväg. Med vår erfarenhet kan vi ge dig råd om effektiv packning för att säkerställa att du har allt du behöver, när du behöver det. Det generella rådet är att allt som får plats i en flyttlåda ska packas i en sådan.

Vackra Vellinge

Vellinge, beläget i södra Skåne, är en stad med en rik historia och en livlig nutid. Staden byggdes upp kring Vellinge kyrka, vars grundstenar fortfarande finns kvar. Under århundradena utvecklades Vellinge till en jordbruksbygd, där de vackra gårdarna som präglar landskapet idag vittnar om dess agrara historia.


Under 1900-talet genomgick Vellinge en förvandling till en mer dynamisk stad. Infrastrukturella förbättringar och tillväxten av näringslivet har gett staden ett modernt ansikte. Vellinges närhet till havet och landskapet har gjort det till en populär plats för såväl boende som besökare.

öppen åker i Vellinge.jpg

Frågor och svar

Hur långt i förväg måste vi boka flytthjälp?

Vi rekommenderar att man hör av sig 5-6 veckor i förväg. Skulle det vara högsäsong rekommenderar vi att du hör av dig ännu tidigare. Skulle du vilja av- eller omboka, är det bara att du hör av dig 48 timmar innan flytten så ordnar vi det helt kostnadsfritt. Vi försöker alltid hjälpa er på bästa vis även om det är kort varsel.

Jag har ett tungt föremål som behöver flyttas, går det?

Oavsett om det gäller ett piano, kylskåp eller stor soffa kan du lita på att vi flyter det på ett säkert och smidigt sätt. Är föremålet ömtåligt tar vi givetvis hänsyn till det. Överstiger tyngden någon av gränserna för våra paketpris kan ytterligare kostnader tillkomma. Meddela oss innan så vi har rätt antal personer och eventuella hjälpmedel på plats.

Vad är RUT-avdrag?

Det är en reduktion som man får förutsatt att man betalar skatt i Sverige. Våra priset är efter rut avdraget och summan ni betalar.

flyttjanst-bg.jpg
reco
bottom of page