google3fc1d4407b3b5cfe.html
top of page

MALMÖ FLYTTJÄNST AB

Flyttfirma Trelleborg

Vacker utsikt i Trelleborg vid eventuell flytt

Välkommen till Malmö Flyttjänst, din professionella flyttfirma i Trelleborg.

 

Med över sex års erfarenhet av att erbjuda flytthjälp, tar vi hand om ditt flyttbehov på ett enkelt, effektivt och säkert sätt.

 

Vi är den flyttfirma i Trelleborg som alltid står redo att göra flytten smidig för dig.

Svar inom 24 timmar

Få en prisuppskattning snabbt!

Vi känner våra kunder i Trelleborg väl, därför vet vi att det ska gå snabbt och samtidigt vara lätt att boka sin flyttfirma. Om du är ute efter att anlita en grymt bra flyttfirma i Trelleborg, tveka då inte, fyll i offertformuläret på 3 minuter och få en prisuppskattning snabbt!

Mejla oss
info@flyttjanst.com

Ring oss
040-30 00 89

Flyttfirman för dig som ska flytta till eller från Trelleborg

Vårt team utgörs av erfaren och professionell personal inom flyttbranschen. Kundservice är vår högsta prioritet och vi strävar ständigt efter att erbjuda en sömlös och trygg upplevelse när du ska flytta. Vi står ut med mycket konkurrenskraftiga priser och erbjuder en mängd olika alternativ för att skräddarsy en flyttlösning som passar just dina behov och din budget så att du ska bli nöjd.

Om du står inför en flytt och söker efter en flyttfirma i Trelleborg med lång erfarenhet, kan vi tillhandahålla den bästa möjliga servicen och kvaliteten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din flytt till, från eller inom Trelleborg!

Flyttfirma i Trelleborg med modern utrustning

På Malmö Flyttjänst använder vi alltid modern och uppdaterad utrustning för all vår flytthjälp. Vi strävar efter att säkerställa en smidig och effektiv flytt med hjälp av de senaste verktygen och teknikerna i branschen. Säkerhet är en prioritet, och vår utrustning hjälper oss att skydda dina ägodelar under hela flyttprocessen. Det är vårt team av skickliga och erfarna medarbetare, kombinerat med vår avancerade utrustning, som garanterar att du får den bästa möjliga flyttupplevelsen.

Trygg och säker flytt till Trelleborg

Alla våra transportfordon är utrustade med den senaste säkerhetstekniken för att optimalt skydda dina värdefulla ägodelar från skada och stöld. Vi prioriterar användning av moderna och robusta flyttlådor, speciellt utformade för att skydda dina tillhörigheter under transport. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina ägodelar kommer att anlända i samma skick som när de packades.

Medvetna om att flytten kan vara en stressande upplevelse, strävar vi alltid efter att göra processen så enkel och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. Din tillfredsställelse med den service vi erbjuder är av största vikt för oss när du ska flytta.

Vi på Malmö Flyttjänst är dessutom försäkrade genom IF Försäkringar. Det gör att du kan känna dig lugn och trygg hela vägen med oss som din flyttfirma i Trelleborg, oavsett storlek eller komplexitet i din flytt. Vi är här för att ge dig en säker, bekymmersfri flyttupplevelse.

Tveka inte att kontakta oss, du kommer alltid i första hand för oss!

Våra flyttpriser i Trelleborg

2500 kr

Lilla paketet

inkl. moms / rut

Bilkostnad +750 inkl. moms

Med lilla Trelleborgspaketet ingår 2 man á 4 timmar med lastbil upp till 22m³.
Maxlast 1000 kg.

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +600 kr/h efter rutavdrag

5000 kr

Stora paketet

inkl. moms / rut

Bilkostnad +750 inkl. moms

Med stora Trelleborgspaketet ingår 4 man á 4 timmar med två lastbilar upp till 22m³ vardera.
Maxlast 1000 kg.

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +1200 kr/h efter rutavdrag

3750 kr

Mellan paketet

inkl. moms / rut

Bilkostnad +750 inkl. moms

Med mellan Trelleborgspaketet ingår 3 man á 4 timmar med lastbil upp till 22m³.
Maxlast 1000 kg.

Avbokningsskydd ingår.

Går att utöka för +900 kr/h efter rutavdrag

Låga priser, hög kvalité

Hos oss kan du lita på att erhålla tjänster av överlägsen kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar ständigt efter att tillhandahålla flytthjälp till de mest attraktiva priserna i Trelleborg.

Som din betrodda flyttfirma i Trelleborg, nöjer vi oss inte med att enbart erbjuda flytthjälp till rimliga priser. Vi skiljer oss även från mängden genom vår exceptionella kundservice. Vi erbjuder ett team av kunniga experter, redo att bistå dig i sökandet efter en perfekt flyttfirma för dina unika behov. Med vårt engagemang för personlig service och fast pris-policy, blir det enkelt att hitta precis vad du behöver.

Tveka inte att ringa oss för att upptäcka vad vi kan erbjuda. Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken om du väljer att anlita oss som flyttfirma i Trelleborg!

CHECKLISTA

Ett tips - Ladda ner vår checklista

Mer om Trelleborg stad

Trelleborg, som ligger i Skåne län i södra Sverige, är en kuststad vid Öresund.

 

Dess betydande hamn fungerar som en central knutpunkt för både nationell och internationell handel. Staden erbjuder ett rikt och varierat kulturliv med ett brett utbud av evenemang och attraktioner.

 

Tack vare sin vackra natur, inklusive en lång strandpromenad och flera grönområden, är Trelleborg en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Staden har ett pulserande näringsliv och är hem för många företag och industrier. Utöver detta är Trelleborg känt för sin kulturella och konstnärliga rikedom med ett stort antal museer och konstgallerier.

Flyttjänst flyttfirma Trelleborg

Vanliga frågor och svar:

Vad kostar det att få flytthjälp?

Priset för flytthjälp varierar beroende på olika faktorer som mängden möbler och bohag, avståndet mellan din nuvarande plats och din nya, samt om du önskar extra tjänster som packning eller städning. Kontakta oss direkt för en personlig offert.

Ingår försäkring när jag anlitar flyttfirma?

Ja, alla våra flyttarbeten är försäkrade. Det innebär att om olyckan skulle vara framme och något blir skadat under flytten, så täcker försäkringen det. Detta är en extra trygghet för dig som kund och något vi ser som en självklarhet i vårt arbete.

flyttjanst-bg.jpg
reco

Säkra lyft

Vår flyttfirma prioriterar alltid säkerheten för dina ägodelar såväl som våra medarbetare. Vi är självklart utbildade i säkra lyfttekniker och ergonomisk hantering av tunga föremål. Vi använder den utrustning och de verktyg som krävs för att underlätta tunga lyft och minimera risken för skador. Varje objekt behandlas med omsorg och precision för att förhindra repor, skador eller annan slitage under flyttningen.


Oavsett om det är möbler, elektronik eller ett stort piano, vidtar vi alla säkerhetsåtgärder som krävs för att de ska transporteras säkert till sin nya destination. Med vår erfarenhet och fokus på säkra lyft kan du lita på att dina tillhörigheter är i trygga händer under hela flyttprocessen. Skulle något mot förmodan hända är vi som sagt ansvarsförsäkrade.

En flexibel flyttfirma i Trelleborg

En stor del av vår styrka ligger i flexibilitet. I och med våra många år i branschen har vi samlat erfarenhet från tusentals olika kunder, vilket har gjort oss förberedda på vad som helst. Tunga lyft, långa transporter och specifika önskemål är inga problem för oss.
 

Vi erbjuder dessutom ett mycket fördelaktigt avbokningsskydd. Uppstår komplikationer för dig och du vill avboka eller omboka, vilket händer den bästa, är det bara att höra av dig senast 48 timmar innan flytten. Av- eller ombokningen sker utan extra kostnad.
 

Offertförslag och hembesök erbjuder vi utan kostnad. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Välkommen till en professionell flyttfirma i hela Skåne.

bottom of page