top of page

2020-11-18

Få hjälp med tunga lyft i Malmö - Malmö Flyttjänst AB

292655216_581701400150828_8452741175429636227_n.jpg

Dags att flytta något tungt och otympligt? Kanske handlar det om ett piano, ett vapenskåp, ett kassaskåp, en värmepump eller stora möbler. När du anlitar oss på Malmö Flyttjänst får du professionell hjälp och vi kan anpassa oss efter ditt unika flyttbehov. Vi har både bärselar och maskiner och använder den utrustning som lämpar sig bäst för uppgiften. På så sätt kan vi se till att tunga och värdefulla föremål kommer fram i oskadat skick. Givetvis har vi även ansvarsförsäkring.


Tunga lyft kräver utrustning och erfarenhet

När du ska flytta något tungt i Malmö med omnejd kan det vara frestande att försöka klara flytten på egen hand. Inte ens med några goda vänner som bärhjälp brukar det vara en god idé. Tunga lyft kräver helt enkelt rätt kompetens, annars uppstår lätt skador och problem. Bland annat kan moment som ett trångt trapphus vara extremt utmanande. Tyvärr finns det gott om skräckhistorier om till exempel antika möbler och flyglar som fått svåra skador vid en illa genomtänkt flytt. Dessutom riskerar du själv eller dina vänner att bli skadade.

Hos oss på Malmö Flyttjänst hittar du stark och vältränad personal som dessutom genomfört massvis av lyckade flyttprojekt. För oss spelar det ingen roll om det är tunga lyft till ett annat rum eller till ett annat land. Vi kan besiktiga det som ska flyttas och avgöra hur det ska göras på det bästa och säkraste sättet. Därefter kan vi skräddarsy en prisvärd lösning.

Vad räknas som tunga lyft?

När föremål börjar bli svårhanterliga och bökiga att ens lyfta upp eller flytta en kort sträcka handlar det sannolikt om tunga lyft. Det kan handla om något som väger uppemot 150 kg eller ännu mer. Vi har inga problem att hantera uppemot 500 kg. Personal med rätt teknik och rätt utrustning ser till att tungt gods i Malmö kan flyttas utan några problem. Dessutom finns vi tillgängliga med kort varsel!

bottom of page